MOTOUA.NET: Нема зарядки на viper-storm 150куб. - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

Страница 1 из 1
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Нема зарядки на viper-storm 150куб.

#1 Пользователь офлайн   kostyl 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 31 Июль 2007 - 22:25

Доброго дня !

З самого початку скутер давав перезарядку від чого згоріло дальнє світло і кипів акумулятор , при обкатці в 300 км. акамулятор взагалі відмовився заряжатись ( невпевнений чи то від того , шо він сдох , чи від помирання генератора ) зразу купив другий , залив електроліту і так поїздив паруднів , (скільки непомню) коли знову акамулятор сдох провірив електроліт вроді був нижче норми після чого долив трохи дисцелірованої води і поставив на зарядку і так до сьогоднішнього дня в інтервалі півтора два дня його заряжаю !

Замкнув об раму вихід поворотів біля руля ті що йдуть на зеркала викупив де стоїть предохранітєль біля акумулятора і вивів на пряму (ура скутер заробив) , але тепер гасаю без поворотів , але недумаю , шо генератор сдох після того коли я замкнув проводку томушо це сталось після того , як я почав заряжати акамулятор майже кожного дня !

(Тіряюсь в правильності думок Генератор - Релє ? В роботі знімаю клєми і він глохне !)

Прошу віртуальної допомоги бо внас в городі на сервісах ніхто за скутери нехоче братись а міняти всьо релюхи проводку , генератор якось неохота :)

Сообщение отредактировал kostyl: 31 Июль 2007 - 22:50

0

Страница 1 из 1
  • Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#2 Пользователь офлайн   Dyn 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 31 Июль 2007 - 23:17

Аккумулятор грелся? Какое напряжение во время езды на клемах аккумулятора? а вобще по признакам - перезаряд батареи, глохнет без аккумулятора думаю стабилизатор напряжения накрылся. Если бы накрылся генератор, то не было бы перезаряда.
0

#3 Пользователь офлайн   kostyl 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 01 Август 2007 - 03:19

перезаряд пропав коли купив другий акамулятор , зарядки на акамулятор немає !

Сообщение отредактировал kostyl: 01 Август 2007 - 03:23

0

#4 Пользователь офлайн   Dyn 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 01 Август 2007 - 07:56

Только не уговаривай себя, что генератор не рабочий - обязательно убедись в этом, померяй тестером хотя бы. схема электричества есть на этот аппарат?
0

#5 Пользователь офлайн   Итальянец 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 01 Август 2007 - 11:06

Если он покупал скут новым, то схема у него есть. :)
0

#6 Пользователь офлайн   kostyl 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 01 Август 2007 - 11:12

схеми на даний мамент нема , чьому повороти і аварійка неробить незнаєш ? коли завожу з брілка то вони світяться всі а з переключатєля поворотів мертво !

Сообщение отредактировал kostyl: 01 Август 2007 - 11:15

0

#7 Пользователь офлайн   Dyn 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 01 Август 2007 - 16:20

Просмотр сообщенияkostyl (31.7.2007, 22:45) писал:

Замкнув об раму вихід поворотів біля руля ті що йдуть на зеркала викупив де стоїть предохранітєль біля акумулятора і вивів на пряму (ура скутер заробив) , але тепер гасаю без поворотів

что то я не очень понял, что ты сделал. целенаправленно угробил поворотники или пожег предохранители или что еще? какова цель была и что ты поменял. я не издеваюсь, просто на вопрос что с поворотниками хочеться понять а что ты им делал.
У меня , как не трудно заметить, не скутер , а мотоцикл. Наверное много общего есть в электрике, а может я ошибаюсь....
Без схемы я поостерегусь давать тебе советы.
0

Поделиться темой:

Страница 1 из 1
  • Тема закрыта

1 человек читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей