Страница 1 из 1

Флай

Отправлено 07 Май 2006 - 09:06
						Робить добре. Має багато інструменту і голову на плечах. Не знаю скільки буде коштувати подальші ремонти, але перше ТО з чисткою карба, доливанням масла в редуктор, обробкою ременя якоюсь спеціальною речовиною, замірюванням компресії, повною розборкою варіатора, заміною великої кількості болтів коштувало дуже дешево. Тому можете сміливо іти до нього перший раз і самому робити висновки щодо якості його роботи.

Страница 1 из 1

Другие ответы в этой теме

Отправлено 07 Май 2006 - 09:50
						Ну нєфіг гнать. Він спочатку перевірив, що там трансмісійне було, і долив теж трансмісійне.
 Ні не випаровується, але можливо по троху десь просочуєтья. Його там було десь половина від необхідної кількості.
А взагалі це тимчасовий захід. Просто у нього не було достатньо трансмісійного масла для проведення промивання і заливання нового.

Цитата
оно там испаряется
А взагалі це тимчасовий захід. Просто у нього не було достатньо трансмісійного масла для проведення промивання і заливання нового.
Сообщение отредактировал Victorius: 07 Май 2006 - 09:56
#4 Гость_ИГОРЬ_*
Отправлено 07 Май 2006 - 10:27
Victorius (7.5.2006, 11:10) писал:
Ну нєфіг гнать. Він спочатку перевірив, що там трансмісійне було, і долив теж трансмісійне.
Просто у нього не було достатньо трансмісійного масла для проведення промивання і заливання нового.
Просто у нього не було достатньо трансмісійного масла для проведення промивання і заливання нового.
А я ни на кого и не гоню, а только спрашиваю и интересуюсь: как определялась марка трансмиссионного масла, для доливки такого же? проводился химический анализ?
Я только хочу узнать: какое трансмиссионное масло есть в наличии для замены, а какого - нет?
А ты сразу: "нєфіг гнать".

Отправлено 08 Май 2006 - 00:18
Цитата
Я только хочу узнать: какое трансмиссионное масло есть в наличии для замены, а какого - нет?
Цитата

Отправлено 09 Май 2006 - 07:28
Victorius (8.5.2006, 1:38) писал:
Цитата
Цитата
просто масла трансмиссионные бывают разные и плохосовместимые... в джог к примеру я лью синтетику жидкую 75W90 а в скутер для городской эксплуатации минералку с молибденом 80W90...поэтому если незнаеш что залито то лучше не долить а сменить все тем более что его там 100 гр в 50сс скутерах обычно.

Отправлено 09 Май 2006 - 08:38
						Дякую. В мене виникли ще питання з приводу трансмісійних мастил, але в цій темі це буде офтопом, тому пропоную продовжувати обговорювати мастила тут 

Сообщение отредактировал Victorius: 09 Май 2006 - 08:41

Отправлено 12 Июнь 2006 - 17:29
						Спасибо на добром слове, я стараюсь делать акцент на сервисе, а не на зароботке.
Обращайтесь :-)

Обращайтесь :-)
Поделиться темой:

Страница 1 из 1

Помощь
 Тема закрыта