MOTOUA.NET: Viper ZS 125 J (часть 2) - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

• Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Viper ZS 125 J (часть 2) Обсуждаем модель, делимся опытом

#1 Пользователь офлайн   genri_grin 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 27 Ноябрь 2009 - 08:17

Продолжаем обсуждение здесь

Начало обсуждения здесь
0

• Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#255 Пользователь офлайн   ттл 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 17 Январь 2010 - 12:11

Забыл добавить на счёт аккумулятра.

У моего уровень электролита упал до минимума ;) , пришлось доливать до нормального уровня электролит.

Если проворонить уровень электролита и оголятся пластины произойдёт сульфация и аккумулятору ...... наступит :)
0

#256 Пользователь офлайн   Den2 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 17 Январь 2010 - 15:40

Просмотр сообщенияANTIVIRUS (17.1.2010, 2:15) писал:

ВСІМ ПРИВІТ!!! Давно мене тут не було!=) Радий що тема не вмерла=) Мене ще памятаєте?)))

Привет.Конечно помним.Исчез так не ожиданно.Честно говоря я подумал что что то плохое с тобой произошло.Рад что ты опять с нами.
В этом году собираюсь посетить Каменец-Подольск.Хочю попасть на слёт воздухоплавателей но не знаю когда.Может ты знаеш?
0

#257 Пользователь офлайн   ANTIVIRUS 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 17 Январь 2010 - 22:16

2 ТТЛ Дякую за пораду, міг би напороти=) Я маю на увазі зліт мотоюа, полюбому ж буде весною, головне щоб не менше +10 було, ато замерзнути неохота=) Треба купити 2 спальні мішки і палатку. А акум в мене знова кипів і електроліт в ньому не тримався, весь на маятнику=) Ти маєш на увазі висвердлити шпильку, а нову поставити на холодну сварку? Я планував просвердлити маленький отвір і забити в нього якись трикутник і відкрутити остаток (шпилька лопла якраз на початку внутрішньої різьби. Пройде такий варіант? Якщо там будеш їхати то маякни в пп, або на 0682078010, зганяєм з тобою якщо все вийде, ми в тому році їздили в камянець на фортецю, сподобалось, хочу ще=) Може в львів ще назбираю команду на день-два, замки львівщини, та й карпати в нас ще є=) я планую багато подоружувати в цьому році, якщо буде можливість=)
0

#258 Пользователь офлайн   ттл 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 17 Январь 2010 - 22:39

Просмотр сообщенияANTIVIRUS (17.1.2010, 23:36) писал:

2 ТТЛ Дякую за пораду, міг би напороти=) Я маю на увазі зліт мотоюа, полюбому ж буде весною, головне щоб не менше +10 було, ато замерзнути неохота=) Треба купити 2 спальні мішки і палатку. А акум в мене знова кипів і електроліт в ньому не тримався, весь на маятнику=) Ти маєш на увазі висвердлити шпильку, а нову поставити на холодну сварку? Я планував просвердлити маленький отвір і забити в нього якись трикутник і відкрутити остаток (шпилька лопла якраз на початку внутрішньої різьби. Пройде такий варіант? Якщо там будеш їхати то маякни в пп, або на 0682078010, зганяєм з тобою якщо все вийде, ми в тому році їздили в камянець на фортецю, сподобалось, хочу ще=) Може в львів ще назбираю команду на день-два, замки львівщини, та й карпати в нас ще є=) я планую багато подоружувати в цьому році, якщо буде можливість=)

Просмотр сообщенияANTIVIRUS (17.1.2010, 23:36) писал:

Я планував просвердлити маленький отвір і забити в нього якись трикутник і відкрутити остаток (шпилька лопла якраз на початку внутрішньої різьби. Пройде такий варіант?

Я думал у тебя шпильку вырвало из цилиндра, а если она просто обломилась обратись на АВТО СТО там такие вещи элементарно выкрувичают и могут посоветовать.

А где будет проводится слёт МОТО.УА ????? я даже не имею малейшего понятия :(

Если командировок в этот момент не будет очень хочу съездить.

Ты не какими модернизациями ZS-ки не занимаешься???

Сообщение отредактировал ттл: 17 Январь 2010 - 22:47

0

#259 Пользователь офлайн   Hard 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 18 Январь 2010 - 00:21

Просмотр сообщенияANTIVIRUS (17.1.2010, 22:36) писал:

Ти маєш на увазі висвердлити шпильку, а нову поставити на холодну сварку? Я планував просвердлити маленький отвір і забити в нього якись трикутник і відкрутити остаток

Якщо шпилька була сильно закручена то трикутник тобі не допоможе, краще висверлити вломану шпильку нарізати різьбу і закрутити нову!
0

#260 Пользователь офлайн   Yarik 01 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 18 Январь 2010 - 20:58

ANTIVIRUS:давай рванём на днестр весной....когда будет тепло.....кокая же ш там красотище весной))В одну сторону будет дето часа 2-2,5 и назад...просто прокататса)))Тут ещо 2 притендента есть на Ёбриках...как раз 4 мотоцикла то что нада))
P.S:нада будет ставить заднею звезду поменьше а то по трасе будут дрючить меня на своих мего байках))
0

#261 Пользователь офлайн   ттл 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 18 Январь 2010 - 21:33

Просмотр сообщенияYarik 01 (18.1.2010, 22:18) писал:

ANTIVIRUS:давай рванём на днестр весной....когда будет тепло.....кокая же ш там красотище весной))В одну сторону будет дето часа 2-2,5 и назад...просто прокататса)))Тут ещо 2 притендента есть на Ёбриках...как раз 4 мотоцикла то что нада))
P.S:нада будет ставить заднею звезду поменьше а то по трасе будут дрючить меня на своих мего байках))

Ставить меньшую заднию звезду дорого, долго, муторно и ещё её надо гдето найти.

Самое простое решение поставить большую переднию на +1+2 зуба, у ZS-ки передаточное число 41/15=2,7333 вот из этого и исходи.

У тебя на "МУСТАНГЕ" какое кол-во звёзд на передней и задней звезде???
0

#262 Пользователь офлайн   dimonis 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 18 Январь 2010 - 21:51

Просмотр сообщенияYarik 01 (18.1.2010, 21:18) писал:

у ЮБР движек слабее ))) непереживай
0

#263 Пользователь офлайн   Yarik 01 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 19 Январь 2010 - 14:38

Та я безпонятие сколько там зубов....мотик стоит в гараже...даже не лезу к ниму...так иногда прогреваю и всё))
0

#264 Пользователь офлайн   ANTIVIRUS 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 23 Январь 2010 - 21:53

2 Ярік Якшо буде не холодно то ок=) А ти звідки? По трасі я 80-85 не більше=)
2 ТТЛ http://motoua.net/fo...showtopic=18336 прочитай=) Я кіпятком сцяв так хотів поїхати але було 5 градусів і з другом не вийшло. Дуже хотів би шоб ше хтось на зсці був там,тим більше мені з тобою по дорозі=) Майже=)
Сьогодні заводив свого моцика - з 3 раза, іто я просто підсос з першого не витягнув=) робив стабільно. Я дуже радий=) Нічого не робив йому, шо з нього візьмеш - їде, а шо ше треба)Тільки кофр скловолокном зсередини обробив ато потріскався вже, тепер не відпаде. Так хочу вже кудись на міні дальняк=) Головне щоб обставини склались так як треба.

Сообщение отредактировал ANTIVIRUS: 23 Январь 2010 - 22:05

0

#265 Пользователь офлайн   Hard 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 24 Январь 2010 - 13:44

Просмотр сообщенияANTIVIRUS (23.1.2010, 22:13) писал:

Сьогодні заводив свого моцика - з 3 раза, іто я просто підсос з першого не витягнув=)

В тебе ще нормально заводиться в мене взагалі десь разів 8 кік дьоргати треба коли надворі більше -10С.
0

#266 Пользователь офлайн   Hard 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 24 Январь 2010 - 15:24

Что-то тема начинает умирать, чтобы розрулить ситуацию пишу следующее.
Кто ставил себе явовскую цепь и сколько там звеньев?Хочу поставить себе, а то родная уже достала растягивается постоянно.
0

#267 Пользователь офлайн   Yarik 01 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 24 Январь 2010 - 17:37

ANTIVIRUS: я с Хмельницкого...помниш у меня ЗС синяя была...так вот я её продал и купил эндурика))за скорость не переживай у меня приблизительно та же...Вчера завел в гараже мотик(не хотел заводитса...так я добавил на карбе оборотов и завелса) прогрел думал поеду кататсо...но когда хотел понизить обороты то он заглох...и ни в какую(завел в гараж он обогрелса и никаких признаков...что завестись хочет((
правда на улице -20 было может что то сломалось от такого мороза??
вот спадут морози буду сотреть))Что может там бензина нет...а то я незнаю в коком положении резерв...
0

#268 Пользователь офлайн   ANTIVIRUS 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 24 Январь 2010 - 21:12

Може кран закритий? в мене таке було=) Або свічку засрало. Хто яку гуму порадить для доріг і дуже іноді грунтовки? Задня вже лиса а мінську не хочу брати бо як трактор=) І ні в кого нема БУ акума? новий до 300грн, жалко викидати...
0

#269 Пользователь офлайн   Hard 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 24 Январь 2010 - 23:53

Cтав явовську гуму.Аккумулятор можеш заказати на http://----------- реклама запрещена -----------.com/index.php?productID=293

12V 7Ah - 203 грн.

Там де пише "----------- реклама запрещена -----------" введеш бегемото латинецею.Цю ссилку що я виложив блокує, розпізнає як рекламу.

Сообщение отредактировал Hard: 25 Январь 2010 - 00:27

0

#270 Пользователь офлайн   Yarik 01 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 25 Январь 2010 - 06:41

я вот в том году на минчаковской отездил 6 тис....супер)))и резина была ещо норм
0

#271 Пользователь офлайн   Yarik 01 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 25 Январь 2010 - 18:21

А вобще может чтото сломатса если мотик работал при -15 -20 а потом заглох??
0

#272 Пользователь офлайн   Hard 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 25 Январь 2010 - 21:28

Просмотр сообщенияYarik 01 (25.1.2010, 18:41) писал:

А вобще может чтото сломатса если мотик работал при -15 -20 а потом заглох??

Ні тут справа не в температурі.Провір рівень бензину, провір чи поступає бензин в карб, свічку провір.Тут напевно ти в карбі щось накрутив!І взагалі бензин на морозі погано горить.Так що не переживай почикай до весни а потім можна й робити висновки.
0

#273 Пользователь офлайн   Yarik 01 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 27 Январь 2010 - 16:46

Кароче сёдня снял весь пластик с мопеда чтоб на выходных можна было както добратса до карба,свечи.......ну и понял что пластик полное г....
Кто знает как его можно укрепить с середины??гдето слышал что кокойто боксидкой и ещо чтото???посоветуйте пж чтото))
0

#274 Пользователь офлайн   ANTIVIRUS 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 27 Январь 2010 - 22:23

Ой... Це дуже тяжко, я кофр укріпляв, банка епоксидки коштує гривень 70 і кожен лист скловолокна до 20. ти можеш тільки гірше зробити, хіба якшо трісне тоді заліпиш.
0

#275 Пользователь офлайн   Den2 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 27 Январь 2010 - 22:36

Просмотр сообщенияHard (24.1.2010, 15:44) писал:

Кто ставил себе явовскую цепь и сколько там звеньев?Хочу поставить себе, а то родная уже достала растягивается постоянно

Пока себе не ставил но сегодня узнавал цену.На Яву=80гр.На Муровей то-же 80.Из нашего форума вычетал что с Явовской удаляют пару звеньев а с Муравьёвской выходит две.Инфа,если не ошибаюсь, отТТЛ-а.Купил сегодня Минсковскую ведущею звезду на 14 за 15гр-осталось высверлить отверстия.Только она тоньше нашей -думаю на износ цепи не сильно скажется.
0

#276 Пользователь офлайн   ANTIVIRUS 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 29 Январь 2010 - 23:40

Вона і не сяде на пази, внутрішній діаметр на ній менший, я перевіряв даром викинув 15 грн=)
0

#277 Пользователь офлайн   Hard 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 30 Январь 2010 - 13:01

den 2, ти давніше запитував чи можна возити дітей менше 12 років на мотоциклі так ось читав я десь мотофорумі що можна на переді в шоломі, але мають бути закріплені додаткові підніжки для дітей. Один чувак так і зробив і його коли Гайці стримували то небуло ніяких притензій, лишень бажали "щасливого пути".Прикрепленный файл  533841_2.jpg (55,4К)
Количество загрузок:: 478
0

#278 Пользователь офлайн   Den2 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 30 Январь 2010 - 19:38

Просмотр сообщенияANTIVIRUS (30.1.2010, 0:00) писал:

Вона і не сяде на пази, внутрішній діаметр на ній менший, я перевіряв даром викинув 15 грн=)

Вот ты говориш не подходит, ТТЛ советовал попробывать,я одну на другую накладывал в магазине-вроде диаметр идентичен.Нужно на мото проверить,а пока такой мороз даже в гараж заходить не хочется-затянулась зима,давно такой небыло,даже не припомню когда.А если неподайдёт-хороший напильник и пару часов работы в тисках надеюсь исправят это дело,а нет, ну так и хрен сними этими 15 гривнями.

Просмотр сообщенияHard (30.1.2010, 13:21) писал:

den 2, ти давніше запитував чи можна возити дітей менше 12 років на мотоциклі так ось читав я десь мотофорумі що можна на переді в шоломі, але мають бути закріплені додаткові підніжки для дітей. Один чувак так і зробив і його коли Гайці стримували то небуло ніяких притензій, лишень бажали "щасливого пути".
Уменьшено до 80%
Прикрепленное изображение
640 x 480 (108.38 килобайт)

Спасибо за информацию.Вот только подскажи на каком форуме или сайте.Хотел бы узнать чё ещё том пишут по этому поводу?
0

#279 Пользователь офлайн   ANTIVIRUS 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 30 Январь 2010 - 23:31

Блін в моєму сраному місті ніде купити гуму=(((( Навіть екіпа нема... А ще обласний центр... Набридло це все. Де взяти гуму мужики??=) А на рахунок зірки, то я брав свою і йшов на базар, ту шо мені запропонували за 15 грн на пару мм менший отвір і напилком ти там не відбудешся, я давав свою зірку на завод, мені точили, але закалили так шо вистачило на 400км=) Такшо тепер тільки оригфнал. В мене здається також підносилась, але на форумі юбр сказали шо ше їздити і їздити, то ще цей сезон відїжджу. ТТЛ ти де пропав?=) Ти як гуму замовляв по інету і як вона тобі?=) І я десь бачив шо ти купляв термоодяг, де і скільки віддав ну і чи варто його купляти, ато хочу в київ на відкриття поїхати і напевне буде холодно. Еххххххх, так сумую за поїздками=)
0

Поделиться темой:

• Тема закрыта

1 человек читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей