MOTOUA.NET: Продаю Motard Dragon 200cc 2008 рік, 9000 грн. - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

Правила публикации обьявлений в разделе

Внимание!

Раздел предназначен для продажи личных: мототехники, деталей, экипировки и аксессуаров, а так же предложения услуг, не носящих коммерческого характера.

В объявлении обязательно указывать:

- цену каждого товара, который предлагается;
- телефон для связи;
- в объявлениях о продаже техники кубатурой больше 50cc - наличие (отсутствие) регистрационных документов ГАИ.

Запрещается:

- повторная публикация объявления и подъем активности в теме раньше, чем через две недели.
- флуд в теме

Размещение коммерческой информации предварительно оговаривается с администрацией форума.

За нарушение правил публикации нарушителям будет блокирован доступ к форуму!
Страница 1 из 1
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Продаю Motard Dragon 200cc 2008 рік, 9000 грн.

#1 Пользователь офлайн   rudolfkrajewski 

• Новичок
  • Pip

Отправлено 14 Август 2008 - 17:39

Майже новий, майже не біганий, з двосторонньою сигналізацією Sheriff, з чохлом, та п/у тросом, все за 9000 грн. Докі на руках, покищо без номеру. В двох місцях тріснув пластик, але це дрібниці, так навіть красивіше. Ходові якості прекрасні! Продаю бо купив машину, не хочу щоб апарат стояв без діла.

Трохи про аппарат:
2008 рік виробництва, куплений в салоні, офіційно.
Один циліндр, чотирьохтактник, японський карбюратор (не глохне, розженяється швидко, але більше 120 я його не розганяв). Гальма дискові, електростартер, їсть 3 літри на 100 км, бак на 10 літрів. Друг пробігав на такому 14 тис, а може вже і більше, і здається що стількиж ще пробігає. Мотик на сліковій гумі, але можна ставити кросову і вперед - в ліс і гори!!! Короче я апаратом задоволений! Якщо буду брати щось за малі гроші, буду брати такий самий!

Якщо будете брати, дзвоніть 80679868986 домовимося, подивитеся, дам поїздити. Мотик на стоянкі, на Брезняках в Києві.

Дивіться фотки.

P.S. ще продаю шолом Marushin x-moto. Хакі, з бомбовою графікою за 1000 грн, в магазині він 1250. Юзав сам, акуратно. Фото шолому там де я стою з мотиком.

Рудольф.

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  DSC00283.JPG (411,65К)
    Количество загрузок:: 214
  • Прикрепленный файл  DSC00281.JPG (522,85К)
    Количество загрузок:: 155
  • Прикрепленный файл  x_7e90d640.jpg (55,38К)
    Количество загрузок:: 226

0

Поделиться темой:

Страница 1 из 1
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

1 человек читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей