Про дану рибалку(першу в моєму житті) я можу написати цілі мемуари.

Оскільки мій скут періодично глючить і він відмовляється від нормальної роботи я їхав першим, щоб іншим не довелося постійно оглядатися. В Нових Петрівцяв я піймав велику яму. І так добре піймав, що у мене погнувся диск (найбільше відхилення від правильного положення становило не менше двох сантиметрів) через що спустило колесо. Також відвалилася задня оптика, оскільки вона була фактично не закріплена. Добре, що вона повисла на проводах і не розбилася. Спробували спочатку рівняти диск воротком великого розміру, але фіг, що вийшло і колесо було знято. Після невдалих спроб вирівняти колесо тим воротком і каменем ми пробили кувалду у місцевого мешканця і справа явно пішла швидше. Відрихтували так, що воно на далі не спускали. Дуже дякую усім за допомогу, бо сам би я навіть не знав, що треба робити не кажучи про те, що я б не зміг цього зробити.
Далі дісталися без пригод.
Був досить сильний вітер, тому риба не ловилася. Першу рибку піймав Груз. Це був бичок. Потім Тасон почав ловити на донку і процес пішов досить вдало.
Але в той час коли нічого не ловилося я вирішив зробити круг навколо ставу. Частина дороги -- це пісок по якому скут сам себе не може везти. Оскільки я знав, що я швидко їхати не буду і враховуючи денну температуру я вирішив шолом не одягати. А у мене є звичка чіпляти шолом на багажник. Коли я приїхав після "кругу почоту", у мене запитали, де мій шолом. Короче я його загубив по дорозі. Поїхав ще одне коло його шукати, але так і не знайшов. Оскільки шолом мені потрібен і коштує він не так мало я вирішив зробити ще одне коло пішки, щоб таки знайти шолом. Після даремних пошуків і пройдених 4/5 кола навколо ставу мене забрав Груз, за що я йому дуже вдячний, бо іти мене вже заколєбало вкрай. Шолом так і не був знайдений. Потім я, Груз і ДН перейшли на інше місце, яке нам здалося більш рибними. Підкативши скути до самого краю ми рибалили прямо з них (є на фото). На тому новому місці Ден заснувши на скуті таки піймав одну рибку. Мої спроби як і на старому місці закінчилися нічим.

Коли ми вже виїжджали з цього рибгоспу на прохідній мені віддали шолом сказавши, що їм його хтось заніс. Я мав таке сподівання і раніше, але оцінював його як малоймовірне.
На зворотньому шляху обійшлися без пригод. Тільки у мене та ДН закінчувався бензин, а АЗС було аж 3 штуки на 50 км траси, при тому тільки одна з відомих, на якій ми власне і заправилася.
Наслідки: поломаний скут, втрачені 30 грн за в'їзд в цей рибгосп, переляк щодо шолому, згоріле від сонця обличчя, задоволення від тусовки на природі.
Висновки: риболовля сакс, тусовки скутеристів на природі рулез.
PS: дописуючи моє повідомлення вже ледве тримаю очі розплющенними. Фотки будуть пізніше, бо зараз у мене вже нема сил. А взагалі їх у мене мало, бо забув карту пам'яті в ноуті вдома.