обсудим Aprilia Rs 50
Отправлено 12 Февраль 2008 - 00:36
А если серйозно, то давайте в етой теме обсуждать свои апараты, делитса впечатлениями, планами стайлинга и тюнинга, или же усовершенствования... И просто знакомитса, веть мы братья и сестры.... по щастью
Для начала предлагаю выкладывать фотки своих любимцев и в кратце расказывать что и как .
Другие ответы в этой теме
Отправлено 24 Апрель 2008 - 21:46
Отправлено 12 Май 2008 - 14:09
Отправлено 20 Май 2008 - 16:12
Vovan1 (12.5.2008, 15:29) писал:
Нужен на Априлию привод спидометра и несколько твоих советов,мой ящик:aluston87@mail.ru
Отправлено 27 Май 2008 - 13:30
Фото выложу позже еще не сдеала. Ездить только учусь, на выходных был 9-й выезд в принципе на мотоцикле и 4-й в город. Ездить очень интересно, но скорость пока выше 40 км в час не набираю, тем более экипировку еще не прибрела.
P.S. Спасибо Vovan1 за ответы и приглашение в тему.
Отправлено 05 Июнь 2008 - 08:12
Наконец и я стал счастливым обладателем
Вот и мы
Прикрепленные файлы
-
100_1389.jpg (83,59К)
Количество загрузок:: 635
Отправлено 05 Июнь 2008 - 08:24
подскажите где достать болты крепления пластика?
три штуки отсутствует
Не горит стоп при нажатии заднего тормоза.
Куда сразу глянуть?
Сорри, нуб я в этом деле. С мототехникой общаюсь уже аж два дня ))
Отправлено 06 Июнь 2008 - 08:10
придётся на своих шишках розбираться
Отправлено 07 Июнь 2008 - 09:12
Отправлено 07 Июнь 2008 - 11:00
Цитата
Куда сразу глянуть?
А при нажатии переднего горит? Если да, то смотреть кнопочку в районе лапки заднего.
Отправлено 07 Июнь 2008 - 15:42
подскажите где достать болты крепления пластика?
три штуки отсутствует
Не горит стоп при нажатии заднего тормоза.
Куда сразу глянуть?
Сорри, нуб я в этом деле. С мототехникой общаюсь уже аж два дня ))
Здорова, нас +1 )))))) Вітаю... Болки кріплення візьми ті шо на виду - закрути одинакові, а десь знизу чи біля радіатора, де не видно - то закрути подібні
Стоп зовсім не горить??? Подивись, може біля заднього тормоза не підключено...
Отправлено 07 Июнь 2008 - 15:43
Отправлено 07 Июнь 2008 - 15:51
Вітаю.... нас постійно прибуває і відбуває,бо апарат класний і всім хочеться,но покатавшися на РСці зразу хочеться більшого...
Якшо міняли підшибники на колінвалі - то не потрібно впринципі балансувати, а вот якшо ремонтували і перепресовували колінвал - міняли підшибник на якому крутиться шатун - то тоді біжано і потрібно... Розказуйте детальніше про свої апарати і діліться враженнями.
П.С. я свою вже продав , но не того шо не сподобалося, а тому що захотілося чогоськубатурнішого
Отправлено 09 Июнь 2008 - 08:32
Что-то в проводке, а там сам чёрт ногу сломит. Сильно уж намудренно до меня
Отправлено 09 Июнь 2008 - 09:00
Vovan1 (7.6.2008, 17:03) писал:
Так зразу і поставив, то фото коли її тільки в гараж вигрузив.
Рік випуску по маркеруванню на рамі 2002, Італія, тип А (але не зрозумів що то таке )) )
Про динаміку і максималку на жаль не скажу, тільки но почав вчитись, більше 40 не їхав.
Сама Апрілька подобаеться, хоча трема повозитись: розібраться з заднім тормозом, проводкою, замінити болти кріплення вихлопної).
Отправлено 10 Июнь 2008 - 06:20
x_mad (9.6.2008, 10:20) писал:
Рік випуску по маркеруванню на рамі 2002, Італія, тип А (але не зрозумів що то таке )) )
Про динаміку і максималку на жаль не скажу, тільки но почав вчитись, більше 40 не їхав.
Сама Апрілька подобаеться, хоча трема повозитись: розібраться з заднім тормозом, проводкою, замінити болти кріплення вихлопної).
Ну маркування - це випускалось для різних ринків і на кожному певні особливості.... В мене тоже була 2002 року і спідометр був з числами до 80(хоча поділки до 120 ))))і не було кнопки щоб глушити мотор...
В мене навпаки горів завжди тормоз через те шо задній шось партачив, то я його відключив.... і так задній тормож вялий, все зроблено як в спортбайку - переднім тре тормозити... НО ЦЕ ТІЛЬКИ НА НОРМАЛЬНОМУ АСВАЛЬТІ, а на мокрому і на пісочку - то обидвома...
А все решта будеш доробляти по ходу експлуатації... Можна якось придумати стайлінг, пообклеювати прикольно наклейками... написи на колесах білим (торчу від цього )...
Вот як я це в свому реалізував
НО ГОЛОВНЕ - купи обовязково шлем, бо мопед бомба і потрібно подумати про безпеку!!!!!!!!!
Отправлено 10 Июнь 2008 - 09:19
та придивляюся, що взяти... ну і за розумну ціну.
А яке мастило заливати для суміші і мотор?
Бо рекомендовану в мануалі Аджип
І який антифриз?
Хочу все замінити (мастила, охолодження) перед поїздками, бо хз що залито.
Отправлено 10 Июнь 2008 - 22:56
x_mad (10.6.2008, 10:39) писал:
та придивляюся, що взяти... ну і за розумну ціну.
А яке мастило заливати для суміші і мотор?
Бо рекомендовану в мануалі Аджип
І який антифриз?
Хочу все замінити (мастила, охолодження) перед поїздками, бо хз що залито.
Шлем візьми такий - на скільки ти свою голову оцінюєш!!!! Якшо вже вивалив на РСку, то пошукай шось з фірмових(навіть б\у, на moto . kiev . ua (без пробелів в розділі "продаж +") чи тут на сайті), не бери китайські!!!!
До бензину бери "motul Scooter POWER 2T" - це повна синтетика, хоча вроді можна і напівсинтетику.... В коробку бери сиететичне масло для трансмісій з вязкістю, яка написана в мануалі (вже не помню), а антіфріз бери для алюмінівих радіаторів (я брав Кастрол концентрат 1л і розводив 1 до 1 з дистильованою водою)...
Отправлено 11 Июнь 2008 - 08:28
krosav4eg (10.6.2008, 16:19) писал:
Исчерпывающий ответ ))) А почему мотул и какой? Или под цвет глаз подбирать )))
to Vovan1:
Дякую. Це я для общого розвитку. Вже заказав Аджип (до речі рекомедує Апрілія) для мотора 2Т Speed (раніше звалось Formula Raising) і для трансмісії 75W-90. Якщо все гуд, завтра заберу.
А скільки масла в трансмісію входить? Бо злив (сіра жижа, піпец) то її десь літр
to all
може якось зібраться та організувати фан-сайт? Хочаб з деякими темами: для початківця, ремзона, фак, вільне спілкування.
По пісчинці та щось назбираем.
Отправлено 11 Июнь 2008 - 11:13
x_mad (11.6.2008, 9:48) писал:
to Vovan1:
Дякую. Це я для общого розвитку. Вже заказав Аджип (до речі рекомедує Апрілія) для мотора 2Т Speed (раніше звалось Formula Raising) і для трансмісії 75W-90. Якщо все гуд, завтра заберу.
А скільки масла в трансмісію входить? Бо злив (сіра жижа, піпец) то її десь літр
to all
може якось зібраться та організувати фан-сайт? Хочаб з деякими темами: для початківця, ремзона, фак, вільне спілкування.
По пісчинці та щось назбираем.
Там вроді 780 чи 870 гр, подивись точно в мануал... заливаєш до рівня, там по середині є болтик - це рівень(але мопед має стояти рівно)...
Фан-сайт - це класно, вже думали зробити, в Лілу є домен Апріліа.ком.юа, но руки не доходили зробити, а зарас всі активісти руху пересідають на шось кубатурніше.... РСка - то така класна штука, шо всіх затягує і хочеться потім чим раз тим більше
Отправлено 12 Июнь 2008 - 09:04
Болты для крепления рамы брать не длиннее 35 мм.
У меня 40 мм (небыло других), сильно упираются в крышку воздушного фильтра.
Болты крепления пластика - подходят мебельные )))
Отличаются только тем, что на мебельных нет проёма под шестигранник.
Пропилял ножовкой под отвёрку.
Отправлено 13 Июнь 2008 - 10:50
Vovan1 (11.6.2008, 0:16) писал:
Узяв учора HJC CL-15 в ----------- реклама запрещена -----------, на марушин грошей не вистачило