Upgrade (1.11.2009, 1:48) писал:
Всем привет , Я из Санкт-Петербурга , встал вопрос о покупке апарата, не могу опрделиться какой брать , rs 125 ( 2002г) или rs 50 (2007, но пробег 15 тыс ) ....народ подскажите ? Чё брать то в цене почти одиноковы , палтос косячный по пластику....( нет морды ). По запчастям у нас тоге туго , токо на заказ в инете. Ещё один вопрос, можно ли палтинник расширить по кубатуре , какую голову на него максимум можно поставить 90сс или 80сс ( коленвал менять или нет ? ) или всё таки можно с заменой коленвала поставить 125сс ( или ток двиган полностью). Далее, чё по деньгам примерно стоит ( пластик, голова ну зп рассходники) .Может кто саитом поделиться где моно заказывать.
Дарова, мотор максимум можна збільшити до 90сс( ЦПГ Кристофоліні(Італія)), но при цьому потрібно запилювати картер і колінвал інший, а це коштує дорого, десь до 500-700е, плюс до цього потрібно буде карб поміняти... я б радив поїздити на тому шо є а на новий сезон продати + докласти гроші на тюн = взяти 250сс мот і не паритися... Тюнінг тільки в вмілих руках себе виправдає, но гроші затрачені на нього не повернеш!!!!
Щодо РС125 - то класний апарат, якщо з доками - то гарна цяцька, 32 сили... но розхід великий і постійно потрібно мотор крутити. Є тюн циліндр 160сс від Полліні, коштує 450е...
По основних запчастинах поршньові-колінвали і так далі - то можна через мотоЮа заказати... вроді проблем нема... якщо щось буде цікавити - звертайтеся, поможу з вибором...