MOTOUA.NET: Гилера Фуоко. - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

• 8 Страниц +
  • « Первая
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Гилера Фуоко.

#1 Пользователь офлайн   Итальянец 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 04 Октябрь 2007 - 14:01

На Петровке видел. Прикольная!!! Интересно как на ней ездить?
http://ru.foto.radik...e7dc8fcf6df.jpg
http://ru.foto.radik...a48e3b4e551.jpg
http://ru.foto.radik...30a743654d2.jpg
http://ru.foto.radik...e277fb9fbff.jpg
http://ru.foto.radik...3257410fcce.jpg
http://rx.foto.radik...3dc3869b49b.jpg

500 кубов. :lol: Нульцевая была когда я ее видел. Вариатор. :lol:
0

• 8 Страниц +
  • « Первая
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#126 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Январь 2010 - 09:51

Кумедне питання) 2 передніх колеса коштують як одне заднє ~70Євро)
0

#127 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Январь 2010 - 12:34

та чому кумедне???якщо знайду якісь документи на нього то треба буде резину замінити!!!ціна не сильно кусюча хоча треба ще шльом підкупити(бо старий після дтп)подарував думав завязати з двоколісним транспортом....(((з під скла буде дути якщо шолом буде відкритий???був в мене нолан н 100 але влітку трохи спекотно!!!от незнаю який краще взяти????
0

#128 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Январь 2010 - 13:08

Всі вважають, що коли попереду два колеса, то обслуговування стає дорогим(комплекти колодок та гума). А насправді й колодки, й гума на два передніх колеса коштують як на одне заднє)))

Щодо скла, то це залежить від твого зросту. Мені з 174 треба нахилятися, аби не задувало. У березні взяв Каберг Джустіссімо. Дуже зручні внутрішні окуляри та відкидна "щелепа", але шолом досить важкий та шумний.
0

#129 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Январь 2010 - 14:19

ну воно зрозуміло що шолом важкий напевно через свою будову- відкривну механізм....але та борода мене раз спасла в дтп а більше нічого й непотрібно!!!!Я прсто незнаю чи небуде задувати з під скла у відкритий шолом????напевно треба брати відкритий вже неганяю тай транспортний засіб "безнечніший"gaberg так нічого мені більше подобаєтся nolan(чомусь тягне до цієї фірми)і зарекомендували вони себе добре!!!!з документами засада нічого розумного неможу знайти((((весна вже з кожнем днем ближче..........
0

#130 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 26 Январь 2010 - 15:01

привіт!!!непригадуєш якими болтами прикручені бляшки-підношки????там або під плюсову викрутку або під шестигранник-нержавійка????ага і ще якщо знімав пластіки ці що з переду де наліпка 500іе там є вроді один болт в куті зверху(під шестигранник) що нічого не тримає і нікуди невкручуєтся.мені цікаво чи так тільки в мене(на добитку)чи так має бути?????
0

#131 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 27 Январь 2010 - 08:00

=) Підніжки наче під шестигранник(його ще називають меблевим ключем). Знімав передній пластик багато разів. Так, там є такий болт, отже, все гаразд :smile1:
0

#132 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 05 Февраль 2010 - 13:43

tariq привіт як на рахунок оливи в двигун яку заливав бо я щось неможу толкового нічого знайти вагаюсь між ipone і motul!!!!!з заводу там заливають agip!!!
0

#133 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 06 Февраль 2010 - 09:38

і ще який спрей використовуєш для повітряного фільтра???
0

#134 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 16 Февраль 2010 - 21:37

Привіт. Давненько сюди не заходив. Оливу заливаю мотюль скутер пауер 5w50. В цьому році хочу спробувати Agip. Спреєм для фільтра не користувався, бо фільтр замінював разом з ремінем варіатора на СТО, де новий фільтр й обробили якимось спреєм.
Планую сьогодні-завтра віддати сидіння на переробку. Хочу зробити трохи пружнішим та ширшим. Можливо встановлять спинки та підігрів. А ще хочу віддати вітровик для полірування, а то з'явились чималі подряпини+тріщини біля отворів кріплень. А взагалі плани по доробці просто наполеонівські)))
0

#135 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 19 Февраль 2010 - 20:47

привіт!!!!замовив оливу AGIP CITY HI TEC 4T з італії 30 ойро за 2 літри))))скло також відполірував перед установкою та ще усилив трохи кріплення скла)))а сидіння.....також зауважив що трохи жорстке особливо в місці датчика водія)))фільтр оливи знайшов в нас знайшов за 40 грн по чемпіону!!!а для чого тобі підігрів на сидіння там на чому сидиш ітак тепо а для ніг є спеціальний коврик ну думаю ти знаєш.......весна вже близько починаєтся ломка коли сонечко засвітить :)ну якщо наполіонівські плани втіляться в транспортний засіб то ділись.......))))
0

#136 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 19 Февраль 2010 - 22:14

яка модель чемпіонівського фільтру? у мене в основних планах - ручки з підігрівом, викидні підніжки та ксенон) Ще буду купляти гарнітуру у шолом, але це вже фуоки не стосується)
0

#137 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 20 Февраль 2010 - 11:23

привіт!!!по ману mw77я дав в автомагазин мені перевели на чемпіон с116 незнаю чи правильно бо ще незамінював оливу походу такий фільтр ставлять на фіат чіквіченто що в перекладі пятсотка думаю що повинен підійти!!!!
0

#138 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 20 Февраль 2010 - 11:25

а викидні підніжки на перед)))чи на заднього ????
0

#139 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 21 Февраль 2010 - 18:15

Просмотр сообщенияwolfkm (20.2.2010, 11:45) писал:

а викидні підніжки на перед)))чи на заднього ????

Туди й туди :))
Отаке щось
Изображение
Изображение

Сообщение отредактировал TariQ: 21 Февраль 2010 - 18:20

0

#140 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 22 Февраль 2010 - 08:38

ну незнаю чи потрібно воно взагалі ті ніжки хіба що в далеку дорогу!!!тай габарити зпереді розширить суттєво!!!!але виконання непогане передніх а хадні щось можна булоб мудріше й придумати!!!
0

#141 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 22 Февраль 2010 - 20:52

таких передніх підніжок дуже не вистачало під час тривалих подорожей.
0

#142 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 04 Март 2010 - 07:58

привіт!!!ще одне питання в мене чомусь ручка передніх гальм мякша ніж задніх повітря вроді немає незнаю чи так повинно бути чи ні а може десь повітря у шлангу там де прикручуєтся на вилці там згин є....???чи вона повинна бути жорстка з самого початку так як на задніх гальмах???
0

#143 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 04 Март 2010 - 09:06

і ще бачив на першому автомобільному таку як у нас чорну у києві сужет якийсь про мотороллери......???
0

#144 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 05 Март 2010 - 07:43

Мені ручка передніх теж здається м'якшою і повітря там також нема. Наступного тижня буду прокачувати систему - з'ясую)
На жаль, не бачив цей сюжет( Там були просто новини чи якась передача про скутери?

Кого цікавить кріплення для кофру - знайшов невеличку схемку Givi E720

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  givi_plate.JPG (151,01К)
    Количество загрузок:: 163

Сообщение отредактировал TariQ: 05 Март 2010 - 08:18

0

#145 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 05 Март 2010 - 16:26

мені здаєтся що в мене повітря в системі там треба напевно під тиском прокачувати!!!в мене якраз таке кріплення кофра і стоїть)))в сюжеті там розказували про реєстрацію пядесяток і таке все інше....там ще була помоєму сузука катана і т макс !!!! :lol:
0

#146 Пользователь офлайн   Rost417 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Март 2010 - 02:46

Привет всем!
давно не заходил, всем спасибо за ответы, и извините за молчание...
кратенько: мой фуоко прошёл 3000, брал у знакомого по сходной цене, чистый, киевская регистрация, "немного" поколот пластик..., но не будем о грустном! Уже засветило солнышко, и так как никаких реальных предложений по пластику не пришло..., я попробовал заказать через сайт easyparts.nl - цены меня очень обнадёжили. При оформлении заказа ужимался как только можно, что бы попасть в необлагаемую таможенную квоту . Получилось - ровно всё самое необходимое. Теперь сижу, жду :smile1:... если первый заказ приедет удачно (тьфу*3), заказжу уже то, что "можно было бы и поменять" :wub:

- вопрос по теме: так как у всех сейчас вероятно намечается сезонное сервисное обслуживание, а у меня так точно - первый запуск после покупки и реставрации, предлагаю обобщить известную информацию по расходникам, например, на сайте easyparts.nl можно заказать Oil Cartridge Filter за 10,7 евриков, а Air Filter B125 за 5,-. А здесь ранее писали про чемпионовский фильтр за 40 гривен, подтверждаете?
- а сколько за воздушный на сервисе?
- ещё: в Fuoco, перед бензонасосом есть топливный фильтр, штучка даже на голландском сайте стоит 45 евро. Есть ли у кого опыт по обслуживанию этого фильтра - он меняется или моется? если меняется, то как часто и где, по чём?
всем удачи!
0

#147 Пользователь офлайн   Rost417 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Март 2010 - 02:48

да, совсем забыл: после замены скутера остался запасной задний диск на Gilera "Nexus 500". Если кому интересно - информируйте
0

#148 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Март 2010 - 09:51

rost417 фільтр оливи і оливу ще незамінював.тому з упевненістю неможу сказати що він підходить але по кросу на манн mw77 дає чемпіон с116!!!фільтр палива є точно після паливного насосу я його витягував для цього потрібно зняти бак і віткрутивши везню передню кришку(добре зайнятись сексом)тому що витягнути насос з фільтром мені було важко там все в зборі витягуєтся!!!!на рахунок того як зачасто потрібно замінювати невідомо в мене 18000 думаю що там ще його ніхто незамінював!!!в мануалі дивився небачив коли його потрібно замінювати але сам процес є!!!
0

#149 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Март 2010 - 09:55

а для чого продаєш диск він же на фуоку мав би підходити також тримай в запас з нашими дорогами можна сподіватись все що хочеш!!!
0

#150 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Март 2010 - 10:01

отак виглядає сам фільтр там є ще прийомна сітка перед насосом але я собі бак вимив і сітку просто продув зтисненим повітрям і все!!!!

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  ________.rtf (1,06МБ)
    Количество загрузок:: 229

0

Поделиться темой:

• 8 Страниц +
  • « Первая
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Тема закрыта