MOTOUA.NET: Гилера Фуоко. - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

• 8 Страниц +
  • « Первая
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последняя »
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Гилера Фуоко.

#1 Пользователь офлайн   Итальянец 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 04 Октябрь 2007 - 14:01

На Петровке видел. Прикольная!!! Интересно как на ней ездить?
http://ru.foto.radik...e7dc8fcf6df.jpg
http://ru.foto.radik...a48e3b4e551.jpg
http://ru.foto.radik...30a743654d2.jpg
http://ru.foto.radik...e277fb9fbff.jpg
http://ru.foto.radik...3257410fcce.jpg
http://rx.foto.radik...3dc3869b49b.jpg

500 кубов. :lol: Нульцевая была когда я ее видел. Вариатор. :lol:
0

• 8 Страниц +
  • « Первая
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последняя »
  • Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#76 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 08 Декабрь 2009 - 11:56

Не знаю, що за фігня з підвіскою. У мене ніколи такого не було. Лише зараз при +2+3сС разом із жужжанням моторчика підвіски додаеться "клац", але це абсолютно не впливає на роботу механізмів. Коли б не працював датчик наявності водія, підвіска просто не розблоковувалась би і спрацював би обмежувач обертів. А контрольна лампа підвіски горить(червона із знаком оклику)? У мене лампа імобілайзера блимає лише коли ключ вийнятий із замка запалення. Вона не повинна блимати при увімкненому двигуні. Звісно, що хх на холодний і гарячиий повинні бути різні (у мене десь 1600-1800 на холодну і 1300 коли прогрітий)
0

#77 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 08 Декабрь 2009 - 18:53

привіт!!!лампочка неспрвності підвіски не горить!!!!лампочка іммо в мене коли ключ вийнятий також блимає але я не про те!!коли включаєш запалювання в момент закачки пального лампочка гасне і один раз спалахує на корткий час!!!оберти сьогодні гляну точно щось таке схоже як в тебе!!!а ще є різниця котрим ключом користуватись чи основним чи додатковим???в мене це все на додатковому ключі!!!ти знаєш як прописати ключ в блок центрального замка??бо щось по мануалу не виходить!!!(синій на масу більше як 10 секунд і потім вставити ключ в замок і 4-и рази з певним проміжком повернути)десь читав що Тобі байдуже на нього!!!!
0

#78 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 08 Декабрь 2009 - 22:10

кортше кажучи я роздуплився в чому справа!!!звуковий сигнал подаєтся в тому випадку коли недостатній тиск в гідравлічні системі!!!!(пропускало рідину попри мідну шайбу) датчик напевно читає який тиск і якщо його мало то бі бі бі бі!!!!
0

#79 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 09 Декабрь 2009 - 22:48

радий, що ти знайшов причину. Щодо ключів - жодної різниці не відчув, коли треба було користуватися додатковим.
0

#80 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 11 Декабрь 2009 - 19:15

привіт!!!Ти десь описував режими роботи підвіски чи щось таке....???хотів про це дізнатись детальніше!!!а саме чи можна якось запрограмувати шоб коли зупиняєшся не блокувати в ручну а саме щоб блокувалось саме(можливо абсурд але....)і ще помоєму на моніторі при натисканні на кнопку mode зявлялась надпис LO-LOW Я думав що це якись понижений режим як на квадріку??????проясни ситуацію))))
0

#81 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 11 Декабрь 2009 - 20:16

підвіска блокується лише у ручному режимі і лише за таких умов: швидкість до 10-15км\год, оберти двигуна до 2000-2500 тис. об\хв. Коли оберти збільшуються, підвіска автоматично розблокується. Але вона не розблокується, коли ввімкнений датчик водія. Автоматичного режиму блокування НЕМА. Ніякого "пониженого" режиму нема. На дисплеї висвічується лише: температура повітря, два добових одометри і, коли ввімкнений резерв пального, одометр резерву(скільки км ти вже їдеш на резерві). Такого напису я ніколи не зустрічав.
0

#82 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 11 Декабрь 2009 - 23:52

тепер до мене дійшло що той напис був коли був відключений датчик температури повітря!!!завтра хотів перший раз виїхати катнутись попробувати що і як воно....на швидкоруч поставив тільки фару щоб поскорше на дорогу)))))на скуті після дтп не сїздив десь півтора року)))а звір в мені рветься треба його випустити тільки б снігу не було........))))дякую за інформацію!!!!
0

#83 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Декабрь 2009 - 09:15

у вас багато снігу? У нас просто холодно, але трохи проїхатися можна)
0

#84 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Декабрь 2009 - 16:35

привіт!!!та так сніг вкрив землю сантиметри на три!!!зараз мінс 3((((вчора перший раз виїхав(снігу ще було) їздив на мийку трохи болото змивав.....іздив на території сто по бруківці площадка велика в повороті досить цікаве відчуття хочется перенести вагу в протилежний бік нахилу треба привикнути)))а так політ нормально))))вже при 2-3 градусах тепла починає температура блимати-попереджує напевно що зимно!!!!
0

#85 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 13 Декабрь 2009 - 17:07

До зручного швидко звикаєш) Потім буде дивно на іншій техніці) При +3оС і менше температура блимає - попереджає про можливість ожеледиці)
0

#86 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 10:19

привіт!!!як на твою думку реально продати без доків???нехотілось би продавати але нагрузив мене груз крадений і таке все інше я і сам це розумію просто коли мені запропонували за 500$ до цього бачив таке чудо тільки в каталозі!!!але познущались над ним сейозно в італії коли розбили проводку порізали шланги гідравлічні..........ну ітаке інше!!!!за зиму ще підремонтую трохи і хотів би продати або на запчастини або так без доків!!!!поставив туди новий замок запалювання ключі два нові блок керування двигуном.кольцева антена.5 гідравлічних шлангів.бачок для тосолу.зеркала.ручка газу.повороти задні.коврики під ноги.(все оригінал)коротше кажучи трохи вклав в запчастини але воно того варте звичайно колись їздив без номерів і не боявся не було ще таких законів а тепер мусора щемлять 50-ок то що буде коли вони побачать два колеса з переду!!!ага в мене скло походу таке як в тебе givі кофр також є такий!!!!!тільки в тебе якась чорна окантовка по краях???китайців щоб під нього замутити 500 кубових не чув таких???спочатку був азарт тільки до відновлення так як я механік а тепер задумуюсь як з цього вийти по людськи)))))
0

#87 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 11:21

так разбитый вхлам или краденый. определиться нужно сначала и по раме пробить на угон
0

#88 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 12:58

доброго дня!!!ні він не битий!!!! просто покурочений -познущались над ним інакше не скажеш!!!!а на рамі номерок акуратно запиляний (до мене)є ще якась бірочка на рульовій колонці і бірка піл сидіннім в бардачку???думаю в інтерполі точно мопед не з дешевих!!!пна який із номерів типу який він дивиттись не знаю????а можна ще дурне питання)))от допустим забрали в мене моторолер мусора документів нема і я з штрафмайданчика його не забираю (який термін максимальний зберігання)і яка доля його подальша???чи реалізують потім його з аукціону чи потрібні люди купують з Мрео?????хтось комперентний в цьому питанні???
0

#89 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 13:06

то что бирка спилена - ясно становится его происхождение.
б/н ты на номера не поставишь в любом случае, кроме, если у тебя уже есть старый техпаспорт на "мотоцикл б/н"
0

#90 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 13:53

і що порекомендуєш робити????там впринципі не бірка(алюмінієва табличка)там номар набитий на трубі прямо на частині рами!!!я так розумію то не суттєво(хіба що вварювати номер з трубою) можна набити другий але так близько до криміналу не підходжу ну нафіг .....воля дорожче за все тим білше якщо в душі живе вільний кінь))))))
0

#91 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 14:01

http://www.subito.it/annunci-toscana-itali...p;ms=2&me=7 ТУТ САМА ДЕШЕВА 2400ЕВРО!!!!!!!!!!та ну їх цих макаронів з їхніми цінами якщоб не було розмитнення то можна було б брати!!!тай пробі не дуже великий!!!!
0

#92 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 14:24

Просмотр сообщенияwolfkm (14.12.2009, 14:21) писал:

та ну їх цих макаронів з їхніми цінами якщоб не було розмитнення то можна було б брати

ну хоть ясно кто виноват во всех наших проблемах - итальянцы.
0

#93 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 14:38

ну ахто????наробили техніки тай спокушають бідних українців у яких грошей нема і котрі небачили нічого окрім верховини.карпатів.дельти та риги :)
0

#94 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 14:39

а по справі на рахунок фуоки щось у когось є????
0

#95 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 18:40

Китайці до такого ще не додумались. Основне місце номеру рами знаходиться під кришкою у багажнику. Який кофр? Givi чи оригінал?
0

#96 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 20:13

кофр givi якась армянська фірма :)серія якась там моно...!!!!а в мене ще є лишній логотип круглий такий як на рулі можна його на кофр замутити зверху замість надпису гіві)))))але у оригінала є по моєму спинка....???
0

#97 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 21:25

грузинська :))) Серія монокей. Так, у оригінала ще є спинка. Яка модель(об'єм) кофру?
0

#98 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 14 Декабрь 2009 - 23:58

ото то воно монокей незнаю яка модель і який обєм там напевно десь літрів 45 колись помоєму щось подібне на сашку ставив собі!!!і там щей варвари замок(личину)зламали!!!
0

#99 Пользователь офлайн   TariQ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 15 Декабрь 2009 - 09:45

сумно, бо я б від кофрика не відмовився б(
0

#100 Пользователь офлайн   wolfkm 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 15 Декабрь 2009 - 10:40

ОЦЕ МОЯ КРАСУНЯ)))))))))))))))))

Прикрепленные файлы

• Прикрепленный файл  SV200454.JPG (363,94К)
    Количество загрузок:: 161

0

Поделиться темой:

• 8 Страниц +
  • « Первая
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последняя »