"19.09.2007 12:48
ПВД покриє простирадлами 20 км траси Бориспіль-Золотоноша
У п’ятницю, 21 вересня Партія вільних демократів проведе акцію "Досить смертей на дорогах!". Мета акції – привернути увагу громадськості до катастрофічної ситуації, що склалася на автошляхах України у зв’язку з високою аварійністю та смертністю в ДТП.
Місце проведення акції – автодорога Київ-Бориспіль-Золотоноша, на дільниці від місця загибелі В’ячеслава Чорновола до селища Мирне. На цьому проміжку шляху довжиною близько 20 км вздовж узбіччя буде розстелено 11000 відрізів білої тканини, які символізуватимуть 11000 накритих простирадлами тіл жертв автокатастроф. Саме стільки людей, згідно із статистичними даними, щороку гине в Україні під час ДТП. Вздовж траси будуть також розвішані чорні траурні стрічки та покладені вінки. У місцях зупинок автотранспорту, а також у початковій та кінцевій точках вказаного відрізку шляху будуть організовані пікети, де учасники акції роздаватимуть листівки та інші агітаційно-просвітницькі матеріали. Про це "КИЯНАМ" повідомили у прес-службі Партії Вільних Демократів.
Початок акції 10-00. Представників ЗМІ до місця проведення заходу буде доставлено автобусом. Збір журналістів 21 вересня з 08-30 до 09-00 біля ст. метро "Арсенальна".
Під час акції операторам та фотографам буде надана можливість здійснити повітряну фото та відео-зйомку (працюватимуть два гелікоптери)."
надо бы подъехать колонной и поддержать!!!
кос написал:
Партія вільних демократів
Кажется мне что это больше все-таки политика , чем безопасность . Поддерживая эту акцию - поддерживаем эту полит. партию . Именно так они все и перекрутят .
отвечаю:
к сожалению я тоже об этом думаю, но там будут ТВ, а это самое главное, т.к. репортеры подойдут к нам спросить, чё это мы приехали, а мы и скажем, что сами неоднократно проводили акции по раздаче листовок, поэтому мы приехали поддрежать не политсилу, ибо байкеры аполитичны, а саму идею!
возьмем листовки, я возьму оригиналы подписей и покажу, что мы работали над этой проблемой!"
фигово, что в пятницу...
Сообщение отредактировал пума: 19 Сентябрь 2007 - 13:25