MOTOUA.NET: Скути в Норвегії - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

Страница 1 из 1
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Скути в Норвегії Китайців ніфіга

#1 Пользователь офлайн   Victorius 

• Кандидат в депутаты
  • PipPip

Отправлено 15 Сентябрь 2007 - 02:02

Попри те, що за розповідями Адміна в Туреччині і Vzhyka в Фінляндії серед скутів майже одні китайці, в Норвегії я покищо бачив тільки одного китайця (Hyosung). В основному європейці (ідентифікував Peugeot Speedfight II, Ludix; Aprillia SR; Piggio NRG, Liberty), Kymco, трохи японців. Взагалі в Норвегії навіть автомобілі фактично всі європейці та Тойоти. Жодної китайської машини не бачив взагалі.
Скутів тут мало. Більшість бідних користується велосипедами, багаті машинами. По-перше тут досить холодно, по-друге, пробок взагалі не буває, а тягучки лише іноді в годину пік.
До велосипедистів/роликових лижників/пішоходів (тож до скутеристів думаю також) ставляться дуже обережно. При тому що була велосипедна дорожка, велосипедист їхав по краю автомобільного ряду заважаючи якомусь крутому мерсу їхати швидше. Мерс не збив :angry:, не обпікав і навіть не виліз на зустрічну смугу (хоча вона була вільна), а просто пригальмував. Чесно кажучи, я б сам того велосипедиста обпікав би з голови до ніг. Власне я сам один раз не побачивши світофор виліз на червоне світло перед машиною, але вона просто загульмувала і ніхто не вибіг бити мені морду/матюкати..., хоча мені звичайно було соромно.
Щодо цін на скути я ще навіть не цікавився, бо схоже для цього потрібні права (які щоб отримати треба заплатити 2000 євро), та й взагалі ціни тут просто вбивчі (10 мл. йоду -- 65 грн).
0

Страница 1 из 1
  • Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#2 Пользователь офлайн   тут был 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 15 Сентябрь 2007 - 17:16

Очень понравилось про иод.Я тоже люблю,но за такие баблосы...нереально...дорого у них бухнуть.
0

Поделиться темой:

Страница 1 из 1
  • Тема закрыта

2 человек читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей