Страница 1 из 1
Спідометр на СШ50І
Отправлено 14 Февраль 2007 - 11:48
Шановне панство! Хочу попросити Вашої допомоги з наступного питання. На мою Хонду СШ50І мабуть помилково встановили спідометр, відградуйований до 160 км/год
а також збоку чомусь наклеєні наклейки SH150I замість SH50I . У зв*язку з тим, що я пролетарій розумової праці(оператор візуального сортування на яйцесортувальному заводі)
і вмію використовувати верхні кінцівки лише щоб тримати ложку і тиснути на клавіатуру
прошу компетентних умільців допомогти мені привести у відповідність дійсному об*єму двигуна мого мопеда - 50 см. кубічних спідометр і бокові наклейки.
Страница 1 из 1
Другие ответы в этой теме
Отправлено 14 Февраль 2007 - 12:24
Рулить то він рулить, я там був, але знайти, хто б допоміг мені привести у відповідність спідометр до технічних характеристик мопеда не зміг
Тепер мене ображатимуть дядьки із смугастими дрючками... Рятуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
Отправлено 14 Февраль 2007 - 15:17
Там тільки один Мерлін з Києва. Я і створив цю тему після того як звернувся до нього в "приват", але він зашифрувався і не признається, хто йому переробляв спідометр. Каже військова таємниця :ph34r: Невже ніхто мене не врятує від лютих рекетирів на дорогах?!
Отправлено 14 Февраль 2007 - 15:22
Есть один американец, не помню фамилию, кажеться Фотошопом звать... 
Просто возьми разбери свой спидометр, отсканируй подложку приборки и переделай в фотошопе! Распечатай на цветном принтере и наклей аккуратно поверх!
Просто возьми разбери свой спидометр, отсканируй подложку приборки и переделай в фотошопе! Распечатай на цветном принтере и наклей аккуратно поверх!
Отправлено 14 Февраль 2007 - 15:33
Гондураський Патріот (14.2.2007, 15:37) писал:
Там тільки один Мерлін з Києва. Я і створив цю тему після того як звернувся до нього в "приват", але він зашифрувався і не признається, хто йому переробляв спідометр. Каже військова таємниця :ph34r: Невже ніхто мене не врятує від лютих рекетирів на дорогах?! 
Хочешь могу сделать макетик в електронке, распечатаешь и все дела... я какраз по Corelу работаю...
Отправлено 14 Февраль 2007 - 15:47
Дякую звичайно за пропозицію, правда я не впевнеий, що зможу сам його встановити.Та і кольорового принтеру у мене немає... Я нищч
Ну давай! Моя адрса gorbenko68@mail.ru
Отправлено 23 Февраль 2007 - 23:37
r2d2 (14.2.2007, 15:42) писал:
Есть один американец, не помню фамилию, кажеться Фотошопом звать... 
:D
Поделиться темой:
Страница 1 из 1

Помощь
Тема закрыта