MOTOUA.NET: Фарбування глушника - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

Страница 1 из 1
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Фарбування глушника "Тамак-1"

#1 Пользователь офлайн   Vzhyk 

• Активный участник
  • PipPipPip

Отправлено 13 Январь 2007 - 19:34

Вирішив освіжити фарбу на глушнику Piaggio... Через оригінальну в деяких місцях почали пролазити корозійні плямочки.
Купив фарбу для глушників. Чорну, до 600 за Цельсієм. Паралельно я купляв ще багато чого, серед всього був і перетворювач іржі "Тамак-1" (брав для обробки амортизаторів): Прикрепленный файл  _____1.JPG (61,13К)
Количество загрузок:: 169
Так от, зняв я трубу, взявши дриль із залізною щіткою в патроні, почав обдирати стару фарбу... Не так сталося, як гадалося... Стара фарба не здиралася, а лише шліфувалася до блиску :) Якість заводського фарбування порадувала. Коротше, підшліфував я всю фарбу, трохи обдер іржу, і на останок я вирішив покрити глушника "Тамаком". Так і зробив. Класна штука, покриває поверхню, як фарба (перед цим я його випробував на рамі :) ). Поклав висихати і почав збиратися йти з гаражу. І тут мені у голову прийшла здорова і розумна думка: а як же цей перетворювач триматиметься на трубі, коли вона нагріється??? Блін! У інструкції перетворювача про це нічого не сказано, але написано, що поверх можна наносити грунт. Я так і планував - пофарбувати спеціальною фарбою. Тепер же я боюся, що воно все облупиться, і всі мої старання будуть марними ;)
Хоча труба після обробки "Тамаком" теж непогано виглядає :) Може, ближче до весни (коли температура повітря дозволить фарбувати з балончику) я оберу цей перетворювач (до того часу, думаю, іржі вже не буде :( ) і просто пофарбую чорною термостійкою фарбою...

У кого який досвід з цього приводу є?
0

Страница 1 из 1
  • Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#2 Пользователь офлайн   Oleg__UА 

• Активный участник
  • PipPipPip

Отправлено 13 Январь 2007 - 19:43

Ты что, собираешся оставить его "на совсем"? Его нужно смыть через сутки, а затем покрыть термостойкой краской (глушак).
0

#3 Пользователь офлайн   Vzhyk 

• Активный участник
  • PipPipPip

Отправлено 13 Январь 2007 - 19:48

Нічого про змивання на банцы не написано :(
Ось, що там накалякано:
" - Наносится любым способом (кисть, валик, пистолет) прямо на ржавую поверхность, очищенную от грязи, жира, старой краски, отслоившейся ржавчины.
- Перед нанесением взболтать.
- После высыхания наносится грунтовка (краска).
- Повышает антикоррозионную стойкость...." ну, далі всяка фігня рекламна ;)

Поки писав з банки інструкцію помітив виділені слова на банці "Не требует смывки".
Отже, мабуть, він працює, як грунтовка...
0

#4 Пользователь офлайн   Петрович 

• Активный участник
  • PipPipPip

Отправлено 13 Январь 2007 - 21:33

Просмотр сообщенияVzhyk (13.1.2007, 20:08) писал:

Нічого про змивання на банцы не написано :(
Ось, що там накалякано:
" - Наносится любым способом (кисть, валик, пистолет) прямо на ржавую поверхность, очищенную от грязи, жира, старой краски, отслоившейся ржавчины.
- Перед нанесением взболтать.
- После высыхания наносится грунтовка (краска).
- Повышает антикоррозионную стойкость...." ну, далі всяка фігня рекламна ;)

Поки писав з банки інструкцію помітив виділені слова на банці "Не требует смывки".
Отже, мабуть, він працює, як грунтовка...

У меня на банке с краской термостойкой написано наносить при температуре не ниже +20 С !!!!
0

#5 Пользователь офлайн   Vzhyk 

• Активный участник
  • PipPipPip

Отправлено 14 Январь 2007 - 10:40

Цитата

У меня на банке с краской термостойкой написано наносить при температуре не ниже +20 С !!!!

Те саме написано і в мене :) Я ж не зараз фарбуватиму :(
0

#6 Пользователь офлайн   _Pavel_ 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 02 Февраль 2007 - 20:58

Преобразователь наносится на зачищеную поверхность, после высыхания берешь тряпку, растворитель 647 или 650 и обезжириваеш обработанную поверхность, после этого можно наносить грунт и красить, в твоем случае грунт не нужен.
0

Поделиться темой:

Страница 1 из 1
  • Тема закрыта

4 человек читают эту тему
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых пользователей