Страница 1 из 1
кто что знает о piaggo zip
Отправлено 11 Ноябрь 2006 - 22:28
pasani hachu vsjat skut,verneje pamenjat na novij dumaju esli pamenjajut to na piaggo zip....mozhet ktota pasavetujet harashij li eto skut ili pridlozhit drugoj.
Страница 1 из 1
Другие ответы в этой теме
Отправлено 12 Сентябрь 2007 - 11:27
А кто сталкивался с зипами 96-97 годов? Что там за двигатель, как с запчастями? Стоит ли его брать, или лучьше подкопить денег и взять что-то поновее?
Отправлено 13 Сентябрь 2007 - 08:10
Для початку потрібно написать марку Зіпа - вони бувають з повітряним і водяним охолодженням... З водяним, відповідно, краще. Хоча різниці між ними особливо не відчутно. Сідушка у порівнянні з япошками "двохмісна" - приблизно 70 см. Є підніжки для пасажира (необхідно дивитись конкретний екземпляр). Часто бувають з переднім дисковим тормозом... Якщо вже писать про недоліки і можливі переваги - то краще дивитись на конкретний екземпляр. Який пропонують тобі?
Отправлено 13 Сентябрь 2007 - 08:29
Двигатель на ней воздушного охлаждения, тормоз дисковый, а вот какая модель не знаю, знаю только год выпуска. А они сильно различаются между собой?
Отправлено 13 Сентябрь 2007 - 10:14
Airguner (13.9.2007, 9:49) писал:
Двигатель на ней воздушного охлаждения, тормоз дисковый, а вот какая модель не знаю, знаю только год выпуска. А они сильно различаются между собой?
Є сайти, де ти можеш визначити рік випуску моделі по зовнішньму вигляду bikepics.com тіпа так). Дисковий тормоз - вже добре. Скоріш за все "твій" Зіп ще й на 90% схожий з Веспою. Модель з коротким картером. Ціну на запчастини можеш глянуть на відповідних сайтах - ремень 30-40 єуро, шини - 20-40, ролики 5-10, поршньова стандарт 60 єуро, тюніга - навалом...
Взагалі, європейський скутер на 10-15 років по технологіям попереду б.у. Діо, Аксісів, Леадів, Сепій...
Отправлено 13 Сентябрь 2007 - 10:36
Выглядит он вот так : . Особых раличий в моделях нескольких следующих годов я не заметил, кроме разных сидений.
Отправлено 13 Сентябрь 2007 - 11:05
Нормальна машинка. Мінус - повітря у фільтр попадає не з під сідушки, а з отвору ближче до заднього колеса. Придеться трохи частіше промивать. Трохи застарівша схема...
Поделиться темой:
Страница 1 из 1

Помощь
Тема закрыта