Пропоную всім просунутим скутеристам івано-франківщини залишити свій слід в цій гілці. Можемо поспілкуватися, обговорити наявні проблеми, поділитися досвідом, трохи погасати
Страница 1 из 1
Івано-Франківськ - є хто живий? Хоч сезон завершується, життя продовжується ...
Отправлено 12 Октябрь 2006 - 14:28
Всім привіт! B)
Пропоную всім просунутим скутеристам івано-франківщини залишити свій слід в цій гілці. Можемо поспілкуватися, обговорити наявні проблеми, поділитися досвідом, трохи погасати
Страница 1 из 1
Другие ответы в этой теме
Отправлено 12 Октябрь 2006 - 14:41
в регионах действие предлагается обратное - не искать в интернете, чтобы собираться в жизни, а искать в жизни, чтобы приходить в инете потом общаться зимой и стрелки забивать на пивняки
Отправлено 13 Октябрь 2006 - 13:24
Доїжджав я і до Львова, й до Франіка на скуті. Як наступного разу доїду - поп'ємо пивка.
Отправлено 21 Октябрь 2006 - 00:31
А буде цього року "Галицький байкер"? В тому році було класно.
Отправлено 21 Октябрь 2006 - 08:53
Нажаль не знаю шо то за дійство і де воно проходить
Але я б охоче там побував. А скутеристів туда пускають? :D
Але я б охоче там побував. А скутеристів туда пускають? :D
Отправлено 22 Октябрь 2006 - 11:24
Шукайте в неті сайт "Львівський портал любителів скутерів" - - заходьте - Головна мета сайту створення повноцінного скутерклубу у ЛЬВОВІ!!
#11 Гость_Stasmor_*
Отправлено 06 Май 2008 - 08:36
ihor2410 (22.10.2006, 12:44) писал:
Шукайте в неті сайт "Львівський портал любителів скутерів" - - заходьте - Головна мета сайту створення повноцінного скутерклубу у ЛЬВОВІ!!
ъБлин, как народ во Львове ездит?там жеж бручатка....все зубы повысыпаются пока до магазинчега доедишь...
А если по теме, то я бывший Резидент Города Коломыя...
эх, хорошо там сейчас...
Все зеленое, вкусно пахнет цветами, ямы с пол метра везде, улыбающиеся Гайцы, пиво рекой, повсюду Кляти Москали яки пойидають наше сало...
Отправлено 09 Май 2008 - 12:56
Цитата
Все зеленое, вкусно пахнет цветами, ямы с пол метра везде, улыбающиеся Гайцы, пиво рекой, повсюду Кляти Москали яки пойидають наше сало...
ой, так-так друже, як я тебе розумію .... :D
Поделиться темой:
Страница 1 из 1

Помощь
Тема закрыта