двігло работає нормально  як і раніше 
обороти набирає  а скорості нема (20-25 кмч) ну  з  горки 30-35
я   думаю  шо  це ремень  (товщина зараз 10.3 мм) або  сцепленіе (хотя накладки ще  є  пару  міліметрів)
скажіть  яка має бути товщина ремня ?? я чув що  11 або 14.5 з  різних каналів . і який критичний знос ремня ( скільки мм )?

Страница 1 из 1

Honda pal упала скорость

Страница 1 из 1

Другие ответы в этой теме

Отправлено 13 Август 2006 - 20:11
 stas1978 (13.8.2006, 19:28) писал:
stas1978 (13.8.2006, 19:28) писал:
двігло работає нормально  як і раніше 
обороти набирає а скорості нема (20-25 кмч) ну з горки 30-35
я думаю шо це ремень (товщина зараз 10.3 мм) або сцепленіе (хотя накладки ще є пару міліметрів)
скажіть яка має бути товщина ремня ?? я чув що 11 або 14.5 з різних каналів . і який критичний знос ремня ( скільки мм )?
обороти набирає а скорості нема (20-25 кмч) ну з горки 30-35
я думаю шо це ремень (товщина зараз 10.3 мм) або сцепленіе (хотя накладки ще є пару міліметрів)
скажіть яка має бути товщина ремня ?? я чув що 11 або 14.5 з різних каналів . і який критичний знос ремня ( скільки мм )?

Отправлено 18 Август 2006 - 08:16
						вопрос  вирішився  !!
зняв циліндр і почистив нагар , якого виявилось дуже багато випускний колектор майже забився прохід став в раза 3 меньше положеного.
тепер їде нормальненько до 45 розганяється , а з горки то ще більше , тільки от паршиво що в нього нема варіка :-(

зняв циліндр і почистив нагар , якого виявилось дуже багато випускний колектор майже забився прохід став в раза 3 меньше положеного.
тепер їде нормальненько до 45 розганяється , а з горки то ще більше , тільки от паршиво що в нього нема варіка :-(

Отправлено 18 Август 2006 - 14:07
						на ессо 2т специаль (полусинтетика, но на банке написано синтетика) лида гоняла аж бегом, проблем не было совсем...

Отправлено 20 Август 2006 - 12:49
						до речі  нагар не через  моє  масло ( ессо2т) просто  я купив його  в таком у стані  шо  він більше 35 неїхав, і наперших порах  лив  якусь   бадягу з зеленої  каністри  за 18 грн.

Поделиться темой:

Страница 1 из 1

Помощь
 Помощь
 Тема закрыта
 Тема закрыта

Отправлено 13 Август 2006 - 18:08

Отправлено 13 Август 2006 - 18:08