Росія виграла. Про самі бої можу сказати що команди України підходили до боїв абсолютно без тактики, таке враження шо їх змушували виходити на поле бою... Багато хто сачкував, 3 росіяна на 1 нашого налітають, а наші відходять назад, хашпорхуються, падають, або їх збивають. Душа болить таке бачити. Як так можна? В незалікових боях бачив "лицарів" 1.5м ростом і може кілограм 50-55 з вигляду, і не зрозуміло шо такі люди роблять серед російських 80-130кг. Ну і думаю підготовка,самі лиарі і фінансування росіян можливо вищі через те, що росія більша країна і вибір бійців більший, відправляють на змагання такого масштабу тільки кращих з кращих. Коротше я не міг дивитись спокійно на залікові бої
Але якщо відкинути патріотизм то фестиваль був дійсно класний, дуже класно грали білоруси одягнені по формі і інструменти середньовічні. А бої можна було переглядати в онлайн режимі на офіційному сайті, але я глянув - зовсім не те, навіть не цікаво. Коли стоїш там, то атмосфера середньовіччя поглинає всю увагу і цікаво навіть просто втикати=)