MOTOUA.NET: Тернопіль-Миколаїв-Крим - MOTOUA.NET

Перейти к содержимому

Пожалуйста размещайте здесь приглашения и отчеты, касающиеся исключительно ПУТЕШЕСТВИЙ, для небольших бросков и поездок на мотослеты или в Крым существует ветка МЕРОПРИЯТИЯ.Путешествия должны быть интересны для прочтения отчетов не только вам самим, а в первую очередь остальным посетителям форума.
  • 3 Страниц +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Вы не можете создать новую тему
  • Тема закрыта

Тернопіль-Миколаїв-Крим

#1 Пользователь офлайн   Vovan1 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 20 Август 2008 - 12:59

Доброго всім дня, планується поїздка з Тернополя в Крим, щоб відпочити і побачити цікаві місця і нашу прикрасну природу. Всі ганяють по заграницях в пошуках цікавинок, а не бачать шо в них під носом!!! Виїзд з Тернополя 21.08 до Миколаїва, там нас зустрінуть і разом з Stasmor-ом і його друзями дальше на Крим. Якщо хтось хоче взяти участь в подорожі - пишіть тут, або в лічку

Маршрут:

Виїзд з Тернополя 21.08 десь після обіду, щоб по максимуму пройти частину дороги (700км) до Миколаїва. Десь в районі 400-550 км від Тернополя планується заночувати, щоб на пятницю залишити меньшу частину дороги і з новими силами вїхати туди. Якщо все получиться як задумано - то в пятницю напевно ще й на Крим виїдемо. Назад з Криму виїжджаємо в понеділок 25.08 десь після обіда, точний маршрут назад ше не розроблений, так як не хочеться їхати по одній і тій же дорозі 2 рази :) . За прогнозами погода має бути гарною.

Маршрут Тернопіль - Миколаїв:

Тернополь - Подволочиск - Волочиск - Войтовцы - Хмельницкий - Меджибиж - Летичев - Литин - Винница - Писаревка - Вороновица - Немиров - Гайсин - Краснополка - Орадовка - Умань - Ульяновка - Голованевск - Первомайск - Благодатное - Южноукраинск - Александровка - Вознесенск - Новая Одесса - Николаев

Якщо десь в районі 10-20 км від маршруту є якісь цікаві історичні памятки - напишіть хотілось би побачити. Також якщо можна в лічку скиньте номера телефонів хто може допомогти по ходу маршрута в разі непередбачуваних обставин. Наперед дякую всім.
0

• 3 Страниц +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Тема закрыта

Другие ответы в этой теме

#26 Пользователь офлайн   The WITCHER 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 25 Август 2008 - 19:27

Балдели, да :) Ничего, у нас Груз в эти 3 дня выходных устроил РЕВИЗИЮ :lol: Чего то мне кажется :) что мы выдержали проверку.
Часика 2 назад звонил Вовчик. Уже выдвинулись назад. В среду обещались заскочить после обеда в Гайсин. Я так понял, ребята довольны поездкой.
Стас, а ты чего уже дома :lol: и когда ты успел... Ну Вы , блин, даёте :lol:
0

#27 Гость_Stasmor_*

Отправлено 25 Август 2008 - 22:03

Просмотр сообщенияavtoMax (25.8.2008, 20:47) писал:

Балдели, да :) Ничего, у нас Груз в эти 3 дня выходных устроил РЕВИЗИЮ :lol: Чего то мне кажется ;) что мы выдержали проверку.
Часика 2 назад звонил Вовчик. Уже выдвинулись назад. В среду обещались заскочить после обеда в Гайсин. Я так понял, ребята довольны поездкой.
Стас, а ты чего уже дома :blink: и когда ты успел... Ну Вы , блин, даёте ;)

ну епт... ;)
я в этом месяце в городе ни одни выходные не седел, на дальняки выезжал, натренерованные мы=)))...
ездимс по всюду....
следующий дальняк на волынь планирую, на Шацкие озера...
прикинул расстояние со всеми местами 1200 км :blink: Попа точно отвалится!!! :( :ph34r: :smile1:
только блин нужно чтоб с работы хотяб на 2 дня выпустили+ выходные...
0

#28 Гость_Stasmor_*

Отправлено 26 Август 2008 - 21:51

это, ребята уже у мну ...
Пищу употребляют...
ща будут спать ложиться...
0

#29 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 26 Август 2008 - 22:27

у нас есть все шансы завтра пересечься в Гайсине, если они выедут рано утром.
0

#30 Гость_Stasmor_*

Отправлено 27 Август 2008 - 06:14

Просмотр сообщенияMOTOUA (26.8.2008, 23:47) писал:

у нас есть все шансы завтра пересечься в Гайсине, если они выедут рано утром.

Ребята ужо выехали...
Жаль пива с ними не выпили... у мну сильное отравление... не до пива...
Груз, встречай ребят...
0

#31 Пользователь офлайн   The WITCHER 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 27 Август 2008 - 18:36

Не встретились. :) Я забыл дома тлф, а Джип в момент приезда ребят был "вне зоны". Я так понял что других тлф у них не было...Дорогу на базу не запомнили. Так проехав через Гайсин и поехали дальше. А жаль,... Они нам такое вино везли :) :) :(
Созванивались после 19.00 уже с Летичева.
0

#32 Пользователь офлайн   J O R D A N 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 27 Август 2008 - 19:12

Просмотр сообщенияavtoMax (27.8.2008, 19:56) писал:

Не встретились.

А жаль,... Они нам такое вино везли :) :) :)

Женя я бы ради такого вина палатку прям на трассе разбил бы,что-бы непропустить их :(
0

#33 Пользователь офлайн   The WITCHER 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 27 Август 2008 - 19:41

Да не поленился же махнуть прошлый раз пару-тройку десятков км что бы встретить. Эта работа, что б ей... Я думал что ребята кроме моего и Джипа ещё Макса тлф записали... Это они СПЕЦИАЛЬНО НЕ ЗАЕХАЛИ ЧТО БЫ ВЫПИТЬ ВИНО САМИМ ;) :) :lol: :lol:
А если серьёзно... Самое главное в таких поездках - счастливое возвращение домой.Чего ребятам и пожелаем :)
0

#34 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 27 Август 2008 - 20:33

Цитата

Ребята ужо выехали...
Жаль пива с ними не выпили... у мну сильное отравление... не до пива...
Груз, встречай ребят...

ну что, как доехали?

на въезде в Гайсин навстречу вам ехал и махал рукой я, жаль поздно вас заметил - шел за фурой, а разворачиваться через сплошную у ментов под носом (о которых вы мне маякнули) было неприемлемым.

Сам выехал только с базы - макс и джип были в работе на выезде, художник одновременно со мной выехал, т.е. никого не было из байкерюг.

приятно было мимолетно вас увидеть - жаль не сориентировались остановиться!
приезжайте 20 сентября на закрытие!
0

#35 Пользователь офлайн   Vovan1 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 27 Август 2008 - 21:50

Привіт всім, ми вже дома... зарас відісплюся і завтра викину розповідь про подорож... де ми тільки не були, шо ми тільки не бачили :) :lol: :lol:
0

#36 Пользователь офлайн   J O R D A N 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 27 Август 2008 - 22:28

Просмотр сообщенияVovan1 (27.8.2008, 23:10) писал:

Привіт всім, ми вже дома... зарас відісплюся і завтра

Отправлю вино Женьке Автолюксом :) :lol: :lol:

Рад что благополучно доехали домой :) ждемс отчета с ФОТО ;)
0

#37 Пользователь офлайн   Unit 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 27 Август 2008 - 22:40

ну прикольно. завидую им так хорошо покатались.
0

#38 Пользователь офлайн   Vovan1 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 28 Август 2008 - 09:03

Просмотр сообщенияMOTOUA (27.8.2008, 20:53) писал:

ну что, как доехали?

на въезде в Гайсин навстречу вам ехал и махал рукой я, жаль поздно вас заметил - шел за фурой, а разворачиваться через сплошную у ментов под носом (о которых вы мне маякнули) было неприемлемым.

Сам выехал только с базы - макс и джип были в работе на выезде, художник одновременно со мной выехал, т.е. никого не было из байкерюг.

приятно было мимолетно вас увидеть - жаль не сориентировались остановиться!
приезжайте 20 сентября на закрытие!

Потрібно було розвернутися і настукати по куполу, шо не впізнаємо своїх!!!! З слів Макса я зрозумів що ви були 3 дні і вже поїхали... Смішно що обїхали пів України і так розменулися, я тоже побачив Сільвера (не знав шо це ваш) но я постарався скоріше відїхати з того місця, бо там стояли менти, а я щоб не стояти в пробці перед тим переїздом їхав по обочині і виїхав їм перед носом :) На закриття 99.9% буду...

Особлива подяка за поміч Максу, Джіпу, Unit і Стасу і всім хто підтримував... Народ, без вас ця подорож би закінчиласа навіть не розпочавшись... Фотки з розповіддю викину ввечері, бо йду допомагати нашим зі зльотом, лишня пара рук не буде лишньою їм ніколи!!!

Завтра 29.08 в Тернополі мотозбіговисько, всіх запрошую буде весело.... :) Чекаю в гості, зустріну і обігрію. Гайсинці, та ви напевно ше не були в моїх краях, приїдьте забиріть свії вінчик Кримський...
0

#39 Гость_Stasmor_*

Отправлено 28 Август 2008 - 12:57

ну и хде фотги? :)
Але, хватит спать...
ФОТО...ФОТО...ФОТО...!!! :smile1:
0

#40 Пользователь офлайн   J O R D A N 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 29 Август 2008 - 18:26

Просмотр сообщенияStasmor (28.8.2008, 14:17) писал:

ну и хде фотги? :)

Крымское вино держит долго :) :)
0

#41 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 29 Август 2008 - 19:03

Цитата

Потрібно було розвернутися і настукати по куполу

разворот был в километре :)
поймать вас было уже нереально, т.к. вы пропали из поля зрения моментально, а я переключился на гайцов.

ну не в последний раз видимся.
вот на закрытие приезжайте - дорога практичаски прямая :)
0

#42 Пользователь офлайн   The WITCHER 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 29 Август 2008 - 19:17

Просмотр сообщенияJ O R D A N (29.8.2008, 19:46) писал:

Крымское вино держит долго :) :)

Стас, может и ты дорвавшись до Крымских погребов там и травонулся? Это сколько было выпито? :)
0

#43 Гость_Stasmor_*

Отправлено 30 Август 2008 - 11:34

Просмотр сообщенияavtoMax (29.8.2008, 20:37) писал:

Стас, может и ты дорвавшись до Крымских погребов там и травонулся? Это сколько было выпито? :)

та трезв был как стеклышко, ни грамма в рот ни см... ээз это другой разговор ;)
хз где я травонулся но это была жесть :rolleyes:
0

#44 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 30 Август 2008 - 12:28

Цитата

это другой разговор

минуточку?
0

#45 Пользователь офлайн   Vovan1 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 31 Август 2008 - 00:02

Просмотр сообщенияMOTOUA (30.8.2008, 12:48) писал:

минуточку?

Народ, Стас за рульом і етилові напитки - це несумісні речі!!!!!

Тільки прийшов з нашого Тернопільського мотозльоту, холодіна... брррррр... но гулянка класна і компанія задушевна, ше й розмови про "життя" і байки...

Дуже вибачаюся, шо ще не викинув фотки і розповіді про свою подорож, но наш клуб виступав співорганізатором і реально не було часу, плюс до того карточка памяті на якій були ВСІ фотки заглючила і я сильно розстроївся, но завдяки прогресу і чудо рукам знайомого хрякера вже їх відновили, но мені потрібно піти і забрати... Обіцяю виправитися :blink:
0

#46 Пользователь офлайн   Vovan1 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 05 Сентябрь 2008 - 01:09

Нарешті відновили фотки, хоча і не всі (((((( Но думаю з допомогою тих що залишились я зможу проілюструвати деякі моменти подорожі...

Все розпочалося з того що в мене була мрія зїздити на мопеді в Крим, коли я купив Ямашку Маджестік 125 - то 5 точка починала все більше чесатися, вимагаючи подорожі . Я переконав Стаса (Стасмор) допомогти мені в цьому і зі мною прокататися в Крим, я довго мозолив... Подорож 2 рази відкладалася і дойшло до момента, що вже літо закінчується і вже просто не було куди дальше відкладати, хіба що потім грузити мопеди в поїзд і їхати в омріяний Крим.

Потрібно зазначити що мої всі знайомі(з Тернополя) на кубатурках або відморозилися, або просто побоялися їхати і сказали що в мене ще вітер в голові і що це нереально)))) Я не боявся сам їхати, но скучновато в дорозі до Миколаїва ж було б... Я вже чесно говоря думав що і цього разу не вийде, бо ввечері перед відїздом ніхто не хотів зі мною їхати, навіть нажопніком, навіть коли я говорив що ставлю бензу Я вже жартома писав в асьці "Шукаю попутчицю в Крим 90-60-90, з категорією А" )))) Вечері списався з Ігорем (2 пілот) і він без вагання погодився (напевно в нього також як і в мене шось з головою, "лягушка путишествиница"), пів на 1 ночі ми зустрілись і вирішили шо хто бере в дорогу :wacko:

Спочатку я думав їхати зразу в Миколаїв, а потім за порадо Женьки (АвтоМакса) вирішили виїхати в четвер 21.08, щоб заїхати спочатку в Гайсин, а потім рванути на Миколаїв.... ДОБРЕ ЩО Я ВАС ПОСЛУХАВ, бо ми як повирішували всі справи і виїхали з Тернополя - то вже була 5 година дня ;) , так би прийшлося ночувати десь серед поля... Я забув плавки і вже не було часу вертатися додому - то прийшлося заскочити на базар і взяти нові))))) Доречі ми як поскладали свої речі, то вже навіть не було де складати їжу - тому де зупинялись , то там і купляли, і їли...

Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_3.jpg (568,81К)
Количество загрузок:: 356
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_1.jpg (382,23К)
Количество загрузок:: 296
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_2.jpg (573,35К)
Количество загрузок:: 292

За Хмельницьком ми заскочили в Меджибіш, там класний замок... взагалі на Західній Україні я навіть не знав що є стільки замків і палаців
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_7.jpg (755,93К)
Количество загрузок:: 296
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_14.jpg (487,86К)
Количество загрузок:: 294

Нажаль фоток з Гайсина немає(все через карточку що заглючила) :( , народ виставте, ви ж фоткали!!!! Народ, хто їде через Гайсин і планує віддихнути ------ тільки не робіть цього, там така привітна і просто класна компанія, що ви просто не зможете заснути... Ми повечеряли і так розговорилися, що як спохватилися - то вже було в районі 3 ночі.... А МИ ПЛАНУВАЛИ В 5 виїжджати))))) Велика подяка АвтоМаксу і Сані (Джипу), незважаючи на те що ми виїхали з запізненням і в Гайсині були ми десь в районі 11 ночі - то пацани не заснули, а зустріли і ми як їх побачили - то проснулися... ВЕЛИКЕ-ВЕЛИКЕ ВАМ ДЯКУЮюююююююю
Рано ми навіть вже не хотіли їхати, але гостинністю не можна зловживати :wub:

Так ми виїхали з Гайсина і прямо погнали до Миколаїва, що навіть пропустили Музей ракетних військ , правда зупинялися в ЮжноУкраїнську --- реально бомба(мрія БенЛадена :) ), настільки громадна атомка:
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_121.jpg (701,37К)
Количество загрузок:: 205
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_126.jpg (873,91К)
Количество загрузок:: 195

Доїхали до Миколаїва і тут щастя.... ДУШ )))))))) Народ, буваєте в Миколаїві - заїжджайте до Стаса в гості ;) в нього мама так класно готує, що питання чи попадем ми на море постало перед нами вдруге Потім ми прилягли і відключилися, аж до приходу Стаса з роботи. Виїхали ми на Тарханкут вже десь в районі 5-6 вечора, дорога була без пригод, правда хоча в Криму і класні дороги, но ми всежтаки зловили класну ямку, но плакати не було часу)))) Їхали вночі, меньше машин і легше їхати бо не парить. Заночували навіть не памятаю де, но коли рано ми пробудилися - то зрозуміли що ми на березі моря
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_133.jpg (843,49К)
Количество загрузок:: 230
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_140.jpg (680,96К)
Количество загрузок:: 182
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_141.jpg (620,36К)
Количество загрузок:: 185

Зранку пробудилися, хоча ставати не хотілося... но Тарханкут чекав на нас. Це реально нетронутий шматок дикої природи, від поселення Тарханкут - це ше десть 6-8 км по польових дорогах... БРрррррррррр,там пилюка страшна і камінчики сплошні, приходилося їхати зі швидкістю 10-20км, но воно того коштувало!!!! Там реально класна природа і скали біля моря
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_147.jpg (403,82К)
Количество загрузок:: 182
А це салюти після опівночі, там всіх підняли на ноги... но було весело
Прикрепленный файл  Recovered_JPEG_Digital_Camera_163.jpg (184,54К)
Количество загрузок:: 179
Там було класно, но душа прагнула подорожувати дальше... Ми рішили не турбувати Стаса з його дівчиною і самим їхати шукати пригод на свою голову, хотілося солнушка+моря+зозульок без присмотру :lol: , як то кажуть "Дома сиськи хороши, а в гостях лучше!" ))))) Було вирішено бряти ноги в руки і до Ялти через Сімферополь, а потім по південному березі і до Феодосії, а потім додому... В неділю після обіда ми вирушили на Євпаторію, там ми зустріли справжню блондинку, ще й зарас посмішка зявляється як згадаю. Коли ми підїхали до магазину щоб закупитися, то попросили гарненьку дівчину яка продавала соки-води і морозиво зарадити телефони, розговорилися, розказали що ми з Тернополя подорожуємо на мотоциклі і т.д., потім ми запитали як найшвидше добратися до Сімферополя... на що вона на повному серйозі відповіла: "На маршрутці !!!"(точна фраза)... я там чуть не впав...
Прикрепленный файл  24082008442.jpg (453,75К)
Количество загрузок:: 190 - Євпаторія...

Потім ми попрямували на Саки, і тут під враженнями від почутого в Євпаторії ми побачили -----
Прикрепленный файл  24082008451.jpg (250,3К)
Количество загрузок:: 193

Потім ми доїхали до Сімферополя і перед містом заночували, щоб з новими силами вїхати в столицю Крима... Скільки ми там цікавого побачили, но вот йоли пали всі фотки звідти і наступні пропали ;) , аж плакати хочеться, но ці місця залишились в нашій памяті!!!!!!

Після Сімферополя ми поїхали в Ялту, там нас зустрів Unit і провів до пляжу, хоч і місто маленьке, но ми там би без нього просто загубилися... Як тільки нам шось потрібно було в Ялті - ми мали до кого позвонити і нам завжди допомагали!!!!! ЗА ЩО ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!!, потім ми поїхали на Ай-Петрі... 20км гарськими серпантинами, це реально жесть, думав шо Маджестік не витримає і пошле мене подалі, но роботяга навіть і не думав здаватисяі не перегрівався взагалі. Ми їхали 30-40 км\год як вверх так і вниз, а говорять що місцеві там ганяють що дурні

П.С.Закінчення розповіді буде завтра, так як засипаю
0

#47 Пользователь офлайн   Администратор 

• Добрый Администратор

Отправлено 05 Сентябрь 2008 - 02:18

шедевр :)
0

#48 Гость_Stasmor_*

Отправлено 05 Сентябрь 2008 - 06:06

Просмотр сообщенияMOTOUA (5.9.2008, 3:38) писал:

шедевр :)

+1...
to be contined...

ждем части № 2 - развращение возвращение=))) :wacko:
0

#49 Пользователь офлайн   The WITCHER 

• Старожил
  • PipPipPipPip

Отправлено 05 Сентябрь 2008 - 20:32

Просмотр сообщенияVovan1 (5.9.2008, 2:29) писал:

Народ, хто їде через Гайсин і планує віддихнути тільки не робіть цього[/color], там така привітна і просто класна компанія, що ви просто не зможете заснути... Ми повечеряли і так розговорилися, що як спохватилися - то вже було в районі 3 ночі.... ]
Подумаешь -3часа :lol: Когда приехал Груз -разъехались в 6ч 30 мин утра.И так почти все 3 дня ;) К концу 3-его дня у меня проявился синдром -"хорошая крыша слетает сама, и в самый низ и в самые верха :) ..." Но всё равно всего не переговорили, обо всём не перекалякали...
[/colorВ хорошей компании время летит незаметно]
0

#50 Пользователь офлайн   Vovan1 

• Участник
  • PipPip

Отправлено 05 Октябрь 2008 - 22:15

Дальше чесно говорячи немає ніяк часу написати, також проблемка, що фоток маловато, точніше з подальшої подорожі їх взагалі нема - вот шо означає заглючив цифровий фотік((((((((((((((((((((((((

Чесно говорячи Крим прекрасний, но вот без екскурсовода який знає багато цікавинок навіть не інтересно, бо природа обалденна, міста повні туристів і памяток архітектури, но в памяті залишаються більше курйозних ситуацій і дивних історій ;)

ПРОДОВЖЕННЯ... чим вище ми піднімалися на Айпетрі - тим страшніше було входити в повороти і дивитися вниз, дорога там вузесенька... а вниз летіти ой як далековато. Вибравшись наверх ми здихнули з полегшенням, звіддти було видно всю Ялту, ці почуття я не можу вам передати. Ніби птах, і ніби вже летиш, но тільки подивишся вниз - то зразу тікаєш від краю ))) Потім ми поїхали до канатної дороги... Кримські татари настільки привітні люди, запрошували до себе в ресторанчики, один на перед одного говорили щоб ми ставили біля них мотоцикл і заходили поїсти. Коли ми сказали що вже пообідали, то вони сказали що "посторожуть, а на зворотньому шляху ми замучені будем і їсти захочем." Ми походили, обдивилися все і спочатку зібралися їхати, но як почули запах шашличку - то не втрималися. Напевно таки втома дала про себе знати :( Маю сказати що шашлик в них просто пальчики оближиш, баранінка рулить. Також ще замовили 2 страви, но я навіь не памятаю як вони називаються - но все було дуже смачно і колоритно.

Спуск з гори був легким і безболісним, хоча страшновато))))

П.С. Завтра постараюся продовжити, бо вже засипаю...
0

Поделиться темой:

• 3 Страниц +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Тема закрыта

2 человек читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей